Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνεχίζει δυναμικά η Δώρα Μπαλτατζίδου Διαδοχικές επαφές με υπηρεσιακούς και κοινωνικούς φορείς


 


Την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας επισκέφτηκε η Υποψήφια Βουλευτής Δώρα Μπαλταζίδου γνώριμος χώρο, αφού και η ίδια είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας.
Συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Καραπαναγιωτίδη για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας. Είναι γνωστό σε όλους ότι η Δώρα με την ιδιότητα της αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειας και των διαφόρων θεμάτων  λειτουργίας μετά την εφαρμογή του ‘’Καλλικράτη’’. Το κλίμα ήταν άριστο και ο κ. Καραπαναγιωτίδης της ευχήθηκε καλή επιτυχία.
 
Στη συνέχεια βρέθηκε στο ΚΑΠΗ του Δ. Βέροιας, κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με τους οποίους είχε θερμή συνομιλία. Άκουσε τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους και τόνισε ότι πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα στην τρίτη ηλικία γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά « Εσείς οι απόμαχοι της εργασίας αλλά ποτέ απόμαχοι της ζωής δεν σταματάτε να προσφέρετε με σοφία, την εμπειρία   σας, στην οικογένεια αλλά και στην κοινωνία. Στηρίζουμε αυτές τις δομές, με  στόχο να βρίσκετε ο ηλικιωμένος στο επίκεντρο της κοινωνίας και όχι στο περιθώριό της»
 
Επόμενος σταθμός της Δώρας Μπαλτατζίδου η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου  την υποδέχτηκαν ο Διοικητής κ. Διονύσιος Συντίλας και ο Υποδιοικητής κ. Ιωάννης Αμανατίδης. Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την υπηρεσία και για τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία του Νομού ειδικά τώρα που αρχίζει η περίοδος του καλοκαιριού.
 
Συνεχίζοντας τις επαφές με υπηρεσιακούς φορείς  επισκέφτηκε την Δ.Ο..Υ Βέροιας και   το Δ.Σ Αστικών Νάουσας οπού ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου