Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μπάσκετ: Το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι Ζαφειράκης - Αιγίνιο



Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 6 η ώρα μ.μ. διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες του Ζαφειράκη και του Αιγινίου. 
Ο νικητής του αγώνα θα μείνει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα εν όψη των play-off. Η ομάδα του Ζαφειράκη  πέραν της νίκης, θα προσπαθήσει να καλύψει και την διαφορά των οκτώ πόντων, με τους οποίους είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Ήδη για το παιχνίδι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του μπάσκετ.
Την Κυριακή που μας πέρασε η παιδική ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη επί του αήττητου την φετινή χρονιά και μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης Πιερικού-Αρχέλαου με σκορ 44-40. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να διεκδικήσει την νίκη. Η  νίκη αυτή πέρα από την βαθμολογική  έχει περισσότερο  ψυχολογική αξία μιας και  η ομάδα απέδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.

Ο προπονητής της ομάδας των ανδρών Πουρλίδας Θανάσης δήλωσε για το παιχνίδι του Σαββάτου: Ο αγώνας του Σαββάτου είναι από τους σημαντικότερους της φετινής χρονιάς, μιας και με νίκη  θα έχουμε τον πρώτο λόγο στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Ζαφειράκης είναι η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη στην έδρα της και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε μέχρι και την λήξη των play-off. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ένα ντέρμπι και εμείς θα πάμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου