Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βράβευση αθλητών και κοπή βασιλόπιτας του στίβου της Νάουσας


Την Κυριακή 19/1 στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΒΕΡΜΙΟ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2013 .

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν :
    Τεσσαρομάτης Γ., Μπόφτσης Π.  , Στεφανής Γ., Ντόι Αριάν , Στεφανή Ι., Καϊσίδου Σ., Γουτιάνου Κ. Τσιρκινίδης Α. , Β.Δραγουμάνου , Λογδανίδης Κ. , Μπόλας Β. , Τζαλίλη Μ. , Καραγιάννης Φ. , Τσιόγκας Ι. , Ιωάννου Ι. , Τούφα Κ., Φικιάρης Θ. και  Εξηντάρας Γ.

Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας στους αγώνες που έγιναν το 2013 ο σύλλογος κατέλαβε την 25η θέση ανάμεσα σε 300 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. πανελληνίως και την 1η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από το φυτώριο του στίβου τους μικρούς αθλητές:  Μπουρδάνο Αναστάσιο, Τσάκνη Γιάννη, Νταβόρα Δημήτρη, Κρατσιώλη Βασίλη, Δημητρίου Ταξιάρχη και Πιπιλά Μαρία. Και από την αγωνιστική ομάδα τις αθλήτριες :
Μάκη Γεωργία , Μπέσιου Δέσποινά , Τζαλίλη Μαρία και Αλεξάνδροβά Όλγα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν :ο Δήμαρχος Νάουσας  κ. Α. Καραμπατζός , ο Αντιδήμαρχος  κ. Γ.Ηλίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Γ.Γκαρνέτας , οι Δ/ντες του 3ου Γυμνασίου κ. Ν.Κύρου και του 2ου Λυκείου κ.Δ.Νάτσιος   ,ο πρόεδρός της Ε.Ο.Χ. κ.  Δ. Γυρούσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Νάουσας κ. Γ. Αντιφάκος και οι  Δ.Σύμβουλοι κ. Σ.Δάγγας και κ. Α. Μπουρδάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου