Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Επιτυχημένη η αιμοδοσία του συλλόγου Χαρίεσσας

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ακόμη μία τακτική αιμοδοσία από τον σύλλογο αιμοδοτών Χαρίεσσας στο πρώην κοινοτικό κατάστημα.
Συγκεντρώθηκε για ακόμη μια φορά ικανοποιητικός αριθμός φιαλών, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσία του Νοσοκομείου Νάουσας.
Ευχαριστήριο
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η δεύτερη για το έτος 2009 τακτική εθελοντική αιμοδοσία στις 11 Οκτωβρίου όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τους εβδομήντα!!!
Ειδικότερα θέλει να ευχαριστήσει:
Πρώτον και κύριο τα μέλη του (αιμοδότες) που και αυτή τη φορά με προθυμία ανταποκρίθηκαν στην υλοποίηση της αρχής: «Αιμοδοσία αν και εύκολη πράξη, αξίζει πολύ για την δύσκολη στιγμή».
Δεύτερον το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νάουσας για την άριστη συνεργασία. Και τέλος την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανθεμίων, το τοπικό συμβούλιο Χαρίεσσας και τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» που ενισχύουν τις προσπάθειες και προβάλλουν το έργο του συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Παμπουχίδης Ελευθέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου