Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τρείς συμπολίτες στον Μαραθώνιο του Δουβλίνου


Μία από τις πιο μεγάλες διοργανώσεις του κόσμου έγινε την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας ο διεθνής Μαραθώνιος με το όνομα «Αirtricity DUBLIN MARATHON 2013». Με πάνω από 18 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο να έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά και με ρεκόρ θεατών που ξεπερνούσε τις 300.000 άτομα στις άκρες του δρόμου, εμψυχώνοντας τους δρομείς με κάθε τρόπο. 


Η διαδρομή του αγώνα (42,2 χιλιόμετρα ) περνούσε από γνωστά μέρη του Δουβλίνου όπως: τις γέφυρες του ποταμού Λίφη, το Φοίνιξ πάρκ το Τρίνιτι Κόλετς και τερμάτιζε κοντά στην Κράφτον στρήτ. Είναι από τις δύσκολες διαδρομές αφού έχει πολλές ανηφόρες αλλά και άστατο καιρό.
Tρείς δρομείς από τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας (οι Κ. Σακελάρης Γ. Καισαρίδης και Δ. Γκαντός) έτρεξαν με την Γαλανόλευκη εκπροσωπώντας την πόλη μας, και παρά τον κρύο καιρό (8 βαθμοί κελσίου) και τον δυνατό αέρα που φυσούσε πέρασαν την γραμμή τερματισμού έγκαιρα με τους Κ. Σακελάρη και Γ.Καισαρίδη να σπάζουν το προσωπικό τους ρεκόρ στο μαραθώνιο. Ο Δ. Γκαντός έτρεξε για φιλανθρωπικό σκοπό για τους γιατρούς χωρίς σύνορα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου