Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αναρρίχηση την Κυριακή στο Δημοτικό Πάρκο και θερινό camp προετοιμασίας του ΕΟΣ Νάουσας



Ο ΕΟΣ Νάουσας την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στην πύλη του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας, σας προσκαλεί – προκαλεί να γνωρίσετε από κοντά, μικροί και μεγάλοι το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης.


Για παιδιά και ενήλικες που θέλουν να πάρουν μια γεύση από τον κάθετο κόσμο, ο ΕΟΣ Νάουσας σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε το άθλημα της αναρρίχησης. Σε ένα ασφαλές και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας στο σκαρφάλωμα. Δεν είναι υποχρεωτική η προηγούμενη εμπειρία, καθώς υπάρχουν προγράμματα με τα οποία μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι εντελώς αρχάριοι.
Εμπειρίες που κόβουν την ανάσα, άριστη συνεργασία σώματος και πνεύματος και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Και όλα αυτά με μηδενικό κίνδυνο και με απόλυτη ασφάλεια.
Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, στην πύλη του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας, στις 11:00.
Μην το χάσετε!
Επέστρεψε από τον παγετώνα Hindertux Αυστρίας η εξαμελής αποστολή αθλητών καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Νάουσας. Με την συνοδεία του εφόρου καταβάσεων κ. Στάρκα Κωνσταντίνου, οι αθλητές μας προετοιμάστηκαν σε άριστες συνθήκες από
τις 25/8/2014 έως 5/9/2014, ενόψει της επερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου.

Ολοκληρώθηκε το θερινό camp προετοιμασίας για τους αθλητές δρόμων αντοχής αλλά και καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, που κατέλυσαν στο καταφύγιο του συλλόγου από τις 18/8/2014 έως και τις 1/9/2014, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας. Η εικοσαμελής αποστολή με τις οδηγίες του προπονητή κ. Χατζηφωτιάδη Θανάση, στόχευσε στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, με rollerski, ποδήλατο και πεζοπορία, προσδοκώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου