Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Στη Νάουσα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ 2015




Τον Δήμαρχο Νάουσας κο Νίκο Κουτσογιάννη επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Θανάσης Τερζής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ταμία της Ε.Ο.Π. Παναγιώτη Πριστούρη.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του διεθνή αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας κατηγορίας S2 και Βαλκανικού Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, στις 5 Ιουλίου 2015, με τη συνεργασία της Ε.Ο.Π. και του Δήμου Νάουσας, ενώ θα γίνουν και παράλληλες εκδηλώσεις.
 
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Νάουσας για την στήριξή του στη διοργάνωση .Πρόθεση της Ε.Ο.Π., τόνισε ο κ. Τερζής, είναι να πραγματοποιηθεί ένας Διεθνής αγώνας υψηλών προδιαγραφών, αναδεικνύοντας παράλληλα την Πολιτιστική και Τουριστική ταυτότητα του τόπου.
 
Ο Δήμαρχος Νάουσας κος Κουτσογιάννης δήλωσε ότι είναι λάτρης του αθλητισμού και του ποδηλάτου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων και πέρα των αστικών κέντρων.
 
Σε ανάμνηση της πρώτης επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, ο Πρόεδρος κος Τερζής δώρισε στον κο Κουτσογιάννη τη φανέλα της Εθνικής ομάδας (φωτό).
 
Για την οριστικοποίηση και αποσαφήνιση των λεπτομερειών της συνεργασίας στη διοργάνωση αυτού του σημαντικού αγώνα, θα πραγματοποιηθεί και άλλη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου