Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μπαρτζώκας: "Επιβάλλεται να κάνουμε σκληρή αυτοκριτική και να ακούσουμε την κοινωνία"

    bartzokas header
    Το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου σχολιάζει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Συγκεκριμένα σημειώνει: "Οι εκλογές της Κυριακής ανέδειξαν ξεκάθαρο νικητή το ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Σεβόμενος απόλυτα τη βούληση του ελληνικού λαού, θα ήθελα να συγχαρώ τους τέσσερις βουλευτές του Νομού Ημαθίας για την εκλογή τους, καλώντας τους, παράλληλα, να παλέψουν για την προκοπή του Τόπου, πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές.
    Προσωπικά, ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους, που τόσο τον Ιανουάριο, όσο και στις τελευταίες εκλογές, πίστεψαν σε μένα και συντάχθηκαν σε έναν αδιάκοπο αγώνα για αλλαγή νοοτροπίας του πολιτικού συστήματος, απέναντι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις.
    Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που για ακόμη μια φορά στήριξαν ανιδιοτελώς την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμώντας να δώσουν οριστικό τέλος στο λαϊκισμό και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
    Όσον αφορά στην παράταξή μας, σήμερα κιόλας επιβάλλεται να κάνουμε σκληρή αυτοκριτική και να ακούσουμε, επιτέλους, τα κελεύσματα της κοινωνίας για πλήρη και ριζική ανανέωση, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε πολιτικές.
    Σε αυτή την προσπάθεια η Γενιά μας θα είναι πρωταγωνίστρια".

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου