Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Eυχαριστημένος από την παρουσία των Ημαθιώτικων επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση «Freskon 2015» ο αντιπεριφερειάρχης


Kalatzidis-Freskon 2015-1

Την ευαρέσκεια του για την αξιόλογη συμμετοχή των συνεταιρισμών και των ιδιωτικών επιχειρήσεων της Ημαθίας στην 1η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «Freskon 2015», η οποία άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 23 Απριλίου και θα διαρκέσει ένα τριήμερο στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, εκδήλωσε, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιάννη Ταχματζίδη.
Με πρωτοβουλία μάλιστα του κ. Καλαϊτζίδη, πολλές επιχειρήσεις της Ημαθίας είχαν την δυνατότητα προβολής, με χαμηλό κόστος, συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά το πέρας της επίσκεψης του ο κ. αντιπεριφερειάρχης έκανε την εξής δήλωση: «Για μια ακόμη φορά οι συνεταιρισμοί, αλλά και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας, που δραστηριοποιούνται στον χώρο διαλογής νωπών φρούτων και λαχανικών, απέδειξαν με την προσέλκυση ενδιαφέροντος από έλληνες, αλλά και ξένους επαγγελματίες του χώρου, ότι δίκαια η Ημαθία αποτελεί τον βασικό αναπτυξιακό τομέα της χώρας μας, στην αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους Ημαθιώτες που συμμετείχαν στην «Freskon 2015».
Βασικός μας στόχος ήταν και είναι η προβολή και η συμμετοχή κάθε αναπτυξιακής δυνατότητας της περιοχής μας στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο,σε εκθέσεις, τόσο εντός των ελληνικών συνόρων, όσο και εκτός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου