Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015


Τον εμπαιγμό χιλιάδων δικαιούχων, οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, τριτέκνων και πολυτέκνων, στους οποίους δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα επιδόματα που δικαιούνται με ευθύνη της κυβέρνησης, αναδεικνύει με ερώτηση του ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Στην ερώτηση του, ο κ. Βεσυρόπουλος, επισημαίνει την μεγάλη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην καταβολή των επιδομάτων και ζητά να δεσμευτεί η κυβέρνηση για την ακριβή ημερομηνία που πρόκειται να καταβληθούν στους δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), τα επιδόματα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, καθώς και το επίδομα σίτισης των δικαιούχων της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ο Βουλευτής επισημαίνει, ότι η καθυστέρηση στην καταβολή των επιδομάτων, σε συνδυασμό με τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν δημιουργήσει κλίμα αδιεξόδου σε πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ενώ ταυτόχρονα το Κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί στις δικές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου