Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» σε παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας



Ο Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού  «Η ΜΙΕΖΑ» σε συνέχεια της προσπάθειας του να απαλύνει τον πόνο και να κάνει λίγο καλύτερη τη διαβίωση των προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με τα Σκόπια, συμμετείχε σε μια ακόμη ομαδική πρωτοβουλία παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.
Σε συνεργασία με την εκκλησία, την τοπική κοινότητα, τον πολιτιστικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» και την ποδοσφαιρική ομάδα του Κοπανού προσφέραμε βοήθεια στους ανθρώπους που έχασαν πατρίδα, σπίτια, συγγενείς και φίλους. Στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν από την φρίκη του πολέμου να εγκαταλείψουν τη ζωή τους και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο άγνωστο με τα παιδία τους στην αγκαλιά. Μέσα στο κρύο οι άνθρωποι αυτοί περιμένουν να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να βρουν μια καλύτερη ζωή κάπου αλλού. Ο σύλλογος μας δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους συνδράμει με υλικά αγαθά τα οποία παρείχαν οι συνδημότες μας με τα δικά τους πενιχρά μέσα, σε μια δύσκολη περίοδο για την ίδια την χώρα μας. Όμως έστω και εν μέσω κρίσης οι Έλληνες δείχνουν τον χαρακτήρα τους και την φιλόξενη διάθεση τους.

Ο Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού  «Η ΜΙΕΖΑ» δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει στους πρόσφυγες, αλλά και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι και θα συνεχιστεί και φέτος, του μήνα ΑΓΑΠΗΣ.



Με τιμή
το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου