Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας για τον Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ



 Με πάρα πολύ κόσμο  και σε όμορφο και ζεστό κλίμα έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού συλλόγου πολεμικών τεχνών Κένταυρου Νάουσας στο Robin Hood στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας  το πρωί της Κυριακής 17 Ιανουαρίου.
   Με επίσημους καλεσμένους τους κ. Απόστολο Αποστόλου πρόεδρο του Δ.Σ. Νάουσας , τον κ. Παναγιώτη Κανελόπουλο αρχηγό του Okinawa  KARATE και Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος , τους κ. Βασίλη Παπαδόπουλο υπεύθυνο Βορ. Ελλάδος για το Ju JItsu και το Παγκράτιο επίσης τους κ. Μάκη Χαντζή από την Έδεσσα , κ. Τάκη Πρόϊο από την Αλεξάνδρεια  και τους πρωταθλητές Στέφανο και Γιάννη Παπαδόπουλο. Ακόμα  φίλοι , μέλη του συλλόγου , μικροί και μεγάλοι αθλητές αλλά και πολλοί γονείς.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του προέδρου κ . Σάκη Σερδάρη και του προπονητή του συλλόγου κ. Γεώργιου Καισαρίδη έγινε η κοπή της πίτας αλλά και μοιράστηκαν τσουρεκάκια σε γονείς και αθλητές . Τυχεροί για το 2016 από τους αθλητές ήταν οι  : Μαριέτα Μπεντζάκη , Νίκος Χαϊδής ,  Κώστας Τέγος , Χρήστος Μίγγας  και από τους γονείς η οικογένεια του κ. Δημήτρη Μίγγα. Όλοι πήραν δώρα από τον σύλλογο για το καλό της χρονιάς ενώ  από τους εκπαιδευτές το φλουρί έτυχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

   Ο σύλλογος εύχεται :
 καλή και δημιουργική χρονιά και ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου