Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι κλήθηκαν στις Μικτές



mikti neoi
Μετά το προγραμματισμένο ρεπό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές ομάδες ξαναμπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όπου την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου γίνεται η 5η και τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου. Οι ομάδες της Ημαθίας υποδέχονται τις αντίστοιχες της Φλώρινας σε σημαντικά παιχνίδια, αφού και οι ομάδες των Παίδων αλλά και των Νέων είναι ισοδύναμες, με αποτέλεσμα οι αγώνες για όσους τους παρακολουθήσουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Στον αγώνα των Παίδων, οι φιλοξενούμενοι μετράνε μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Οι γηπεδούχοι της Ημαθίας, μετράνε δυο νίκες και μια ήττα που προήλθε από την πρωτοπόρο Κοζάνη. Μια νίκη την Τετάρτη για την ομάδα των Παίδων της Ημαθίας, αποκτά ενδιαφέρον αφού θα βρίσκεται μια ανάσα πριν την αναμέτρηση με τους πρώτους της βαθμολογίας. Από την άλλη οι ομάδες των Νέων Ημαθίας και Φλώρινας, έχουν από δυο νίκες και μια ήττα από την ομάδα της Κοζάνης. Έτσι έχοντας τους ίδιους στόχους οι δυο ομάδες, αναμένεται να γίνει πολύ καλό παιχνίδι, αφού ως γνωστόν και φέτος στις Μικτές της Ημαθίας γίνεται εξαιρετική δουλειά και ιδίως στους Νέους. Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία λοιπόν για τους παίκτες των δυο ομάδων της Ημαθίας, μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους, να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπο που έδειξαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια και να τους αποζημιώσουν, δείχνοντας τις πραγματικές τους δυνατότητες, προσφέροντας θέαμα και ουσία, κάτι για το οποίο πιστεύει ο προπονητής ότι υπάρχει στις ομάδες μας.
Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 13.00 μμ και θα τον διευθύνει ο κ. Μελτζανίδης Γεώργιος με βοηθούς τους κκ Μαρόπουλο Νικόλαο και Γιάντση Κων/νο, του Συνδέσμου Ημαθίας. Ενώ το παιχνίδι των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 μμ και θα το διευθύνει η ίδια τριπλέτα, αλλά Διαιτητής θα είναι ο κ. Μαρόπουλος Νικόλαος.
Ποιοί παίκτες κλήθηκαν για προπόνηση
Ο ενωσιακός προπονητής Αντώνης Λυμούσης έχει καλέσει για την Δευτέρα 25/11/13 στο γήπεδο της ΕΠΣΗ στα Παλατίτσια, να βρίσκονται οι Παίδες και οι Νέοι στις 3.15 μμ, έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό και τα ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΟ. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο προπονητής θα δουλέψει σε θέματα τεχνικοτακτικής, συνεργασίες και αυτοματισμούς. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν από τον προπονητή και οι αποστολές των ομάδων Παίδων και Νέων. Εκτιμάται ότι θα δώσουν το παρόν και οι τραυματίες Γκέτσος και Ιωάννου, τους οποίους ξεκούρασε ο ενωσιακός προπονητής στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καστοριά.
ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (γεννηθέντες 2000-2001)
Ιτσκάρας Αντ., Τεκερίδης Ηλ., Τσέλιος Αναστ., (Νάουσα), Ιωάννου Ιωαν., Μελιόπουλος Δ., Σακαλής Χρ., Τρούπκος Κ., Χαραλαμπίδης Στ., (Κουλούρα), Θεοδώρου Μάρ., Ντουμάνης Παρ., Τσιμόπουλος Βασ. (Νηρέας), Περπερίδης Χαρ., Σιμψερής Β., (Αστέρας Αλξ.), Σοφιανίδης Κ., (Ακαδ. Βέρ.), Λυμούσης Χρ., Φουρκιώτης Αλέξ. (Μακεδόνας), Φωτόπουλος Θ. (Μακροχώρι), Χρυσόπουλος Δημ. (Βαρβάρες), Κουλιανίδης Ιωσήφ (Ροδοχώρι), Γιαννόπουλος Θ. (Κένταυρος), Βενιόπουλος Γ., Τσιανόπουλος Βασ. (Φίλ. Μελίκης)
ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (γεννηθέντες 1998-1999)
Γεωργίου Κ., Κωνσταντινόπουλος Π., Μυλωνάς Γ., Χατζόπουλος Ν. (Αστέρας Αλξ.), Γιοβανόπουλος Αντ. (Νησέλι), Γκέτσος Γρ., Πέϊος Νικ. (Νάουσα), Δημούλτσης Παν., Πατσιαβούρας Μιχ., Τσιότρας Αθ. (Νηρέας), Ευθυμίου Κοσμ. (Διαβατός), Καρύδας Γ., Νεστορόπουλος Αχ., Σαρκατζής Γ., Τερζής Γ. (Κουλούρα), Τσαλακόπουλος Κ. (ΑΕΠ Βέροια), Σιδηρόπουλος Χρ. (Νικομήδεια), Λύτης Γ. (Επισκοπή), Τσιάκος Στ. (Ολυμπ. Νάουσ.), Τσουλλχάη Ε. (Άγ. Γεώργιος), Χρυσόπουλος Στ.(Βαρβάρες), Παντζαρτζίδης Νικ. (Ειρηνούπολη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου