Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ημαθίας: O Κώστας Γιοβανόπουλος θα τα καταφέρει


giovanopoulos
: "Με περισσή χαρά ενημερωθήκαμε για την εκλογή του Βουλευτή του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Κώστα Γιοβανόπουλου, στη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδος.
Μάλιστα η ομοφωνία των Βουλευτών μας καταδεικνύει τη συμπαγή και αταλάντευτη στάση του Κινήματος, σε αντίθεση με κάθε κακόπιστη κριτική περί τυχοδιωκτισμού που ασκείται από τα «παπαγαλάκια», τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Η ανάδειξη του Κώστα Γιοβανόπουλου, ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προβάλλει ξεκάθαρα τη θέληση μας, ως Κίνημα, να ξεβρωμίσουμε από κάθε τι παλαιοκομματικό, διεφθαρμένο και σάπιο, στηριζόμενοι σε ανθρώπους που μόνο διάθεση προσφοράς έχουν να επιδείξουν, δίχως εγωκεντρισμούς, ιδιοτέλεια και ατομική αυτοπροβολή.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ και με βάση το Κυβερνητικό μας πρόγραμμα, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε και πάλι την πατρίδα μας πίσω από τα χέρια των διεθνών τοκογλύφων με Καπετάνιο τον Πάνο Καμμένο.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδος γνωρίζοντας ότι θα τα καταφέρει και από αυτό το μετερίζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου