Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας - Ημαθίας
Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ. Συνέλευση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας-Ημαθίας στο καφέ του ξενοδοχείου DELLAGIO.
 Η πρόεδρος Σταυρούλα Μολύβα  έκανε τον απολογισμό της δράσης της Ένωσης για το 2015 και πληροφόρησε τα μέλη και  τους φίλους για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις οι οποίες έχουν σκοπό να ενημερώσουν τους πολίτες -  καταναλωτές για θέματα της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής στην περιφέρεια του Δήμου Νάουσας και της Ημαθίας .
 Έγινε άμεση πρόσκληση για δραστηριοποίηση - συμμετοχή των πολιτών στην Ένωση γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος που απέμεινε, ώστε να βρει ο  καταναλωτής το δίκαιό του σε μια ανεξέλεγκτη και ασύδοτη αγορά, καλώντας τους δε να κάνουν τις αγορές προγραμματισμένα και σύμφωνα με τις οικονομικές αντοχές κάθε οικογένειας αποφεύγοντας τις προκλήσεις των αγορών.
Μετά τη λήξη της συνεδρίασης  η πρόεδρος κα Στ. Μολύβα έκοψε την βασιλόπιτα όπου τυχερός ήταν ο κος Λουκάς Ιωάννης και  έλαβε δώρο το βιβλίο «Ιστορία της Νάουσας» του Στουγιαννάκη.
Τυχερός των φορέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ( και δεν ήταν στημένο J) .

          Η Πρόεδρος                                                                   Ο Γ. Γραμματέας

         Σταυρούλα Μολύβα                                                     Δημήτρης Βογιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου