Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Κ17 2 - 1. Με το μάτι του ΣΑΚΗ



Τέλος και για τον ΓΑΣ Κοπανού η φετινή σεζόν με ένα φιλικό-γιορτή με την Κ17 του ΑΡΗ. Όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει ο ΓΑΣ πάντα είναι παρών σε εκπλήξεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, άριστο επικοινωνιακό κομμάτι, εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς, λειτουργώντας όσο το ανθρωπίνως δυνατό γίνεται αγγίζοντας το τέλειο. Σε μια χρονία που η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν σε υψηλό βαθμό χάρη στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και φυσικά της δουλειάς του κόουτς  ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΓΟΥΡΔΑ.

Το μεγαλύτερο κέρδος πιστεύω η προώθηση αρκετών νέων παιδιών από το χωρίο. Η βαθμολόγηση συγκομιδή-θέση μπορεί να μην ικανοποιεί αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως και γενικά στη ζωή υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες (τύχη κυρίως) οπότε δεν χρειάζεται στεναχώρια. Χρειάζεται υπομονή και χαμόγελα, καθώς η ομάδα έδωσε με τις εμφανίσεις της υποσχέσεις για το μέλλον.
Πολύς κόσμος παρακολούθησε αυτό το ενδιαφέρο φιλικό ανάμεσα στις υποδομές του ΑΡΗ και του ΓΑΣ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητής αναδείχθηκε ο ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ με 2-1. Το σκορ άνοιξε σρο 23’ με βολίδα στο δεξί παραθυράκι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ισσοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 62’ με κανονικό πλασέ, είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 68’ για να κάνουν το 1-2 και τελικά στο 83’ ο ΠΕΤΓΑΖΛΗΣ με υπέροχο πλασέ έγραψε το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.ΣΓΟΥΡΔΑΣ ξεκίνησε και στο Β’ ημίχρονο χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς 14χρονους-15χρονους οι οποίοι άφησαν άριστες εντυπώσεις. Άριστη διαιτησία από τους ΚΕΛΕΣΙΔΗ-ΓΙΑΝΤΣΗ-ΜΟΣΧΟΛΙΟ. Μετά το τέλος της συνάντησης οι γηπεδούχοι παρέθεσαν ένα πλούσιο τραπέζι με υπερ άφθονα ψητά και ποτά, και στους ποδοσφαιριστές τους και στους νεαρούς παίχτες και συνοδούς του ΑΡΗ που έφυγαν με άριστες εντυπώσεις από τη φιλοξενία. Κατα τη διάρκεια του Α’ ημιχρόνου όπου και ο συμπαθής πορτιέρο του ΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ ήταν στον πάγκο είχαμε και το ανάλογο σόου.
1) Ρωτάει συμπαίκτης του “Πόσο θα παίξουμε;” - “3 ημίχρονα” ο ΑΝΤΙ. “Γιατί;” - “Γιατί είναι ο ΑΡΗΣ και πρέπει να γουστάρεις!”
2) Σε ένα δυνατό μαρκάρισμα παίχτη του ΑΡΗ ο ΑΝΤΙ “Ήρεμα φιλαράκο δεν παίζουμε στο τοπικό, έχουμε σε 10 μέρες προκριματικά για τους ομίλους!”
3) Μυγάκια και κουνουπάκια ενώ τσίμπησαν νεαρό του ΑΡΗ: Φιλε μου τα έχουμε εκπαιδεύσει να τσιμπάνε μόνο τους αντιπάλους για να τους αποσπάνε την προσοχή!!
4) Με ρωτάει κάποια στιγμή “Σάκη έχει και Κ47;” Γιατί ΑΝΤΙ του λέω. Να ξέρω γιατί αν έχει, θα έχει και μάνατζερ έξω οπότε όταν θα μπω να παίξω καλα! ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!
"ΣΑΚΗΣ"







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου