Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μακεδονικός – Νάουσα 2 – 0 Το δυνατό φιλικό έβγαλε συμπεράσματα

 
Αποστολή στην Ν. Ευκαρπία ο "ΤΖΟ
 

Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας Σάββατο 5 η ώρα. Δύο ιστορικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας εν’ όψει των αγώνων μπαράζ στην Γ’ Εθνική.
Μακεδονικός και Νάουσα ενώ κάποτε έδιναν μάχες στην β’ εθνική δυστυχώς βρέθηκαν να αγωνίζονται στο Α τοπικό και ευχή μας είναι και οι δύο να μπορέσουν να αλλάξουν κατηγορία. Σ’ ένα πολύ όμορφο γήπεδο καθαρά ποδοσφαιρικό οι παίκτες και των ομάδων άπλωσαν τις αρετές τους με τους προπονητές και των δύο ομάδων να βγάζουν σπουδαία συμπεράσματα να βλέπουν και τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία αλλά και τους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο να φεύγουν πλήρως ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι το φιλικό διεξήχθη σε συνθήκες μπαράζ με ένταση δυνατές μονομαχίες πάθος για την νίκη με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται δύο λάθη των φιλοξενούμενων με διαδοχικά τέρματα του επιθετικού Λεσάι Μπλέντι να παίρνουν την νίκη με 2 – 0. Στο φίλμ του αγώνα στο 1’ λεπτό δυνατό σουτ του Πατατούκα η μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι. 19’ φάουλ του Καφέ ολιγωρία στην άμυνα του Μακεδονικού σουτ του Ζούρκου η μπάλα λίγο άουτ από το δοκάρι. Στο 31’ σουτ του Αβαλιάν για Μακεδονικό η μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Ιωακειμίδη. 35’ φάουλ του Καφέ διώχνουν οι αμυντικοί σουτ του Λαμπριανίδη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  37’ σουτ του Ζαχναφέρη λίγο άουτ. 58’ δυνατό σουτ του Συμπεθέρη η μπάλα άουτ. στο 64’ 1 – 0 για τον Μακεδονικό λάθος από τους παίκτες της Νάουσας ο Πεχλιβάνης θα βρει δεξιά τον Μπασκάκη θα προχωρήσει σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Νάουσας θα βρει τον Λεσάι Μπλέντι και θα κάνει το 1 – 0.  75’ τρομερή ευκαιρία για το 1 – 1 ο Λαμπριανίδης πασάρει στον Αδ. Βλαχοδήμο ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 81’ άλλο ένα λάθος στον χώρο του κέντρου για την Νάουσα θα εκμεταλευθεί και πάλι ο Λεσάι Μπλέντι με ωραίο πλασέ θα κάνει το 2 – 0. Τελευταία ευκαιρία για την Νάουσα στο 85’ σουτ του Ουέλινγκτον η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Για να καταλάβουμε τα μεγέθη θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε συνομιλία που είχαμε με ανθρώπους του Μακεδονικού μας ανάφεραν ότι το μπάτζετ είναι υψηλό και κάποιοι ποδοσφαιριστές αμείβονται και με 13.000 ευρώ το χρόνο.
Νάουσα: Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Συμπεθέρης, Λαμπριανίδης, Ζούρκος, Βλαχοδήμος Αδ Πατατούκος, Καφές. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ουέλινγκτον, Μουρικη, Αβραμόπουλος, Τασιώνας, Δίντσης, Παντσαρτζίδης
Μακεδονικός: Καραβελίδης, Μπασκάκης, Παπαδόπουλος, Πόπτσης, Αντωνιάδης, Τσιαμπάζης, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Παπαποστόλου, Ζαγναφέρης, Αβαλιάν. Στο β’ έπαιξαν και οι Λυκίδης, Κουτίνης, Πεχλιβάνης, Γαιτανίδης, Διαμιανίδης, Πουρσανίδης, Λεσάι.


Και άλλες φώτο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου