Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δήλωση – Καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Θωμά Λιοτάκη Παράνομη η απόφαση του Δ.Σ. Ανθεμίων για τη σύναψη δανείου


Κ. Δ/ντά
Η κατάρρευση του δήμου Ανθεμίων δεν έχει σταματημό. Ο διασυρμός συνεχίζεται. Δημοτικοί σύμβουλοι τρέχουν για να καταθέσουν στο Εισαγγελέα, ο δήμαρχος με τη σειρά του στα δικαστήρια.
Άραγε τι συμβαίνει και ο Δήμαρχος κ. Σιδηρόπουλος επιτρέπει τον διασυρμό. Είναι αδύναμος να επέμβει περιμένοντας το μοιραίο ή βρίσκεται υπό κατάσταση «ομηρίας» από τους γνωστούς αγνώστους;
Εάν συμβαίνει το πρώτο είναι δείγμα ανικανότητας, ενώ εάν συμβαίνει το δεύτερο τότε μπορεί υπάρχει κάτι το μεμπτό.
Ερχόμαστε τώρα στην πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπανδρέου η οποία φαίνεται ότι πέφτει και πάλι σε ένα μεγάλο παράπτωμα.
Και εξηγούμαι: στις 29 – 8 – 2008 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα: - Έγκριση δανείου 425.000 ευρώ, έγκριση αμοιβής εξυπηρέτησης αλλοδαπών, μεταφορά οφειλών, αποδοχή ποσού 68.593 για επιχορήγηση του προγράμματος συγκοινωνία, αποδοχή ποσού 7.400 ευρώ, έγκριση συνεργασίας Δήμου και Μπακαλιού, παραχώρηση δημοτικής έκτασης στην περιοχή Τζαμπάζι Μαρίνας, συνέβησαν τα εξής παράδοξα.
Η κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος του Δ.Σ. έγραψε στα πρακτικά της συνεδρίασης ότι ήμουν παρών ενώ δεν συμμετείχα στη συνεδρίαση γιατί ήμουν απών από τη συνεδρίαση.
Απίστευτη ενέργεια θράσους που ξεπερνά και τους πιο ευφάνταστους σεναριογράφους.
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα κ. Αλέκα να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες που να μας εμφανίζουν ενώ δεν είμαστε παρόντες σε συμβούλια και τι κρύβεται πίσω απ΄ όλα αυτά;
- Μήπως θέλατε να εξυπηρετήσετε κάποιους;
- Μήπως θέλατε να συντομεύσετε κάτι;
- Μήπως θα μας πείτε ότι το κάνατε για το καλό του Δήμου;
Σας εγκαλώ για αυτό σε δημόσια απάντηση όχι μόνο για προσωπική μου εξήγηση, αλλά πολύ περισσότερο για τους πολίτες του Δήμου Ανθεμίων που σας εμπιστεύθηκαν.
Ένα δεν είστε σε θέση ούτε αυτό να πράξετε γιατί νιώθετε να σας περιβάλλει η ίδια «ομηρία» με τον Δήμαρχο, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στα θεσμικά όργανα της πολιτείας (Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, Σώμα Ορκωτών Λογιστών κ.α.)
Ζητάω από αυτό το βήμα και δημόσια να γίνει έλεγχος όλων των ζητημάτων που θέτω για να απαλλαγείτε και εσείς από αυτά που τυχόν σας βαραίνουν.
Μόνο τότε οι προδότες θα κρύβονται, οι χαφιέδες θα πεινούν και οι διασπαστές και ξεπουλημένοι θα κάνουν κομμάτια τον ίδιο τους τον εαυτό για να τον ξεπουλήσουν.
Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Ανθεμίων.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου