Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Επέστρεψε από την Σόφια η χορευτική ομάδα του ΛΕΝ


Επέστρεψε από την Σόφια η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων, όπου συμμετείχε σε διεθνές φεστιβάλ φολκλορικών χορών, που διεξήχθη από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Βουλγαρίας και του Δήμου Σόφιας και ήταν προσκεκλημένα δέκα χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες χώρες.
Το Λύκειο των Ελληνίδων με την χορευτική ομάδα των ενηλίκων που εμφανίστηκε στο φεστιβάλ απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις από τους διοργανωτές και το πολυπληθέστατο κοινό, που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις. Πρέπει να επισημανθεί ότι το τμήμα των ενηλίκων, παρ όλο που εμφανιζόταν για πρώτη φορά, με τη σημαντική συμβολή του χοροδιδασκάλου Άκη Τσιάρκα, αντεπεξήλθε επάξια των προσδοκιών του Λυκείου. Οι φίλοι και φίλες που πλαισίωσαν την αποστολή θα γίνουν σίγουρα οι καλύτεροι πρεσβευτές για το Λύκειο.
Παράλληλα με το φεστιβάλ η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα αξιοθέατα της Σόφιας και κατά την επιστροφή, στο περίφημο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρίλα, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ε.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου