Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ημαθίας καταδικάζει την δολοφονική επίθεση Αλβανών εναντίων ελλήνων ανηλίκων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας καταδικάζει την άνανδρη, εγκληματική, δολοφονική επίθεση ενηλίκων Αλβανών λαθρομεταναστών εναντίον ανηλίκων και απροστάτευτων Ελληνοπαίδων, με ξύλα και μαχαίρια στο χωριό Διαβατό του Δήμου Αποστόλου Παύλου. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων και ευχόμαστε τα παιδιά να βγουν νΙκητές με ταχεία ανάρρωση.
Για μια ακόμη φορά δυστυχώς επαληθεύεται στην πράξη ότι η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο μόνο δεινά μπορεί να φέρει στον τόπο μας.Η κάλυψη των συγκεκριμένων πολιτικών ενεργειών της κυβέρνησης που αφορά το μεταναστευτικό με την βίαιη ελληνοποίηση και το δικαίωμα ψήφου σ΄όλους τους αλλοδαπούς που καταπάτησαν το ελληνικό έδαφος, με τον μανδύα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, αποδείχτηκε ότι είναι ανίσχυρη, αίολη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Τα μεμονωμένα αυτά περιστατικά υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν λόγω και της αυξανόμενης ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. ζητάει απόδοση δικαιοσύνης της συγκεκριμένης υπόθεσης και αλλαγή πλεύσης από την κυβέρνηση όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, γιατί αν τέτοιου είδους δείγματα συμπεριφοράς των αλλοδαπών σαν το συγκεκριμένο γεγονός, με τρομοκρατία και “τσαμπουκά” αρχίζουν κι αυξάνονται, τότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα έχει την πλήρη ευθύνη με συνοδοιπόρο τη Ν.Δ. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα πολιτισμικό χωνευτήρι των λαών της αποεθνοποίησης.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΣΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου