Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή στη Νάουσα


policeΣυνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την 05.04.2013 το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 22 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 20 ετών, για κλοπή.
Αρχικά, στη Νάουσα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. Επιβατηγό όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε πλήθος εργαλείων και γάντια.
Από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής του διαμερίσματος ενός 48χρονου ημεδαπού στη Νάουσα το μεσημέρι της 04.04.2013 αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και τιμαλφή αντικείμενα.
Επιπλέον, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 20χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου ιδιοκτησίας ενός ημεδαπού, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 23.02.2011 στη Θεσσαλονίκη και μία τραπεζική κάρτα ιδιοκτησίας μίας ημεδαπής χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή της.
Το εργαλεία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 20χρονου εκκρεμεί το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου