Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Επίσκεψη της Ελισάβετ Τάρη στο 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας


8o nip tariΜια μέρα γεμάτη αλφαβήτα, παιχνίδια και χορό, πέρασαν οι μαθητές και μαθήτριες-δημοσιογράφοι του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας με την αγαπημένη τους συγγραφέα Ελισάβετ Τάρη, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν τη συγγραφέα του βιβλίου «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η Αλφαβήτα» με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, συνομίλησαν μαζί της, έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν.
Παρουσίασαν το επιτραπέζιο παιχνίδι που κατασκεύασαν με αφορμή το βιβλίο, χάρισαν στη συγγραφέα εικαστικές δημιουργίες που εμπνεύστηκαν από τη μάγισσα Σουσουρέλα, της παρέδωσαν το φύλλο της εφημερίδας τους με τη συνέντευξή της και της πρόσφεραν ένα καλαθάκι λουλούδια από τον κήπο του νηπιαγωγείου.
Η κ. Τάρη, μετά την επίσκεψη στο νηπιαγωγείο, απέστειλε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα στα «ζουζούνια» και στη δασκάλα:
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την υπέροχη φιλοξενία στο σχολείο σας. Θέλω να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε με το παραμύθι μου "Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα": υπέροχες ζωγραφιές και κολλάζ, επιτραπέζιο παιχνίδι με τα γράμματα της αλφαβήτας, τραγούδι και χορό με τα τραγούδια του παραμυθιού. Περισσότερο εντυπωσιάστηκα με τις ερωτήσεις που μου κάνατε και διαπίστωσα πόσο καλοί δημοσιογράφοι είστε τελικά.
Στο τέλος, συγκινήθηκα με τις ζωγραφιές που μου χαρίσατε και με το καλαθάκι γεμάτο από λουλούδια που μαζέψατε από τον ανοιξιάτικο κήπο σας για μένα.
Θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη κι ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!
Ελισάβετ Τάρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου