Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ευρωπαϊκή καθιέρωση




Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή 506 αθλητών από 26 χώρες πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Μαΐου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Skovde της Σουηδίας.
H Ελλάδα συμμετείχε στην δυσκολότερη διοργάνωση των τελευταίων ετών, τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς ανταγωνισμού, με δύο μόλις αθλητές, τον Εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN και τον Γιαννάδη Ελευθέριο 3 DAN από Καστοριά. Οι δυο τους μετά από σκληρή προετοιμασία και πολλές προσωπικές θυσίες κατόρθωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να καταταχθούν στους κορυφαίους της Ευρώπης αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης, χάνοντας στον ημιτελικό από τους Γερμανούς, οι οποίοι κατέκτησαν τελικά το χρυσό. Τους δύο αθλητές συνόδευσε στο εξωτερικό ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN.

Για τον Εκπαιδευτή μας αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη συμμετοχή στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση και συνολικά η 13η Διεθνής συμμετοχή του στα 10 χρόνια παρουσίας στην Εθνική Ομάδα ως αθλητής (2003-2013). Η κατάκτηση του τέταρτου μεταλλίου σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2004,2010,2012,2013) αποτελεί μια ακόμη μεγάλη Διεθνή αθλητική επιτυχία για την πόλη της Νάουσας και την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου