Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Συναυλία διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Νάουσας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου



Η “Διαρκής Παρέμβαση” διοργανώνει μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας, ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας στη Νάουσα. Μια υποβάθμιση, που έχει σαν στόχο το οριστικό του κλείσιμο.
 Κανένας δεν μπορεί να παίζει πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια με την Υγεία του πολίτη. Καμία κυβέρνηση και κανένα ιδιωτικό συμφέρον δεν μπορεί να καταργήσει το δικαίωμα στην υγεία και στην περίθαλψη. Δεν μπορεί να υποβαθμίσει ένα νοσοκομείο που υπήρχε πολύ πριν απ' αυτούς και θα υπάρχει και μετά απ' αυτούς, γιατί ανήκει στις επερχόμενες γενιές.
Γι αυτό εμείς οι κάτοικοι της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής, αντιδρούμε και συμμετέχουμε, με όπλο τον Πολιτισμό στην συναυλία διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ στην πλατεία Καρατάσου. Η συναυλία θα αποτελέσει μια μοναδική συνάντηση των Τεχνών, αφού θα συμμετάσχουν πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες, με μουσικά συγκροτήματα, θεατρικές ομάδες και εικαστικές παρεμβάσεις.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος, θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες.
Η Διαρκής Παρέμβαση καλεί επίσης όλους όσοι θα παρακολουθήσουν τη Συναυλία να προσφέρουν τρόφιμα στο τραπέζι αλληλεγγύης που θα στηθεί. Τα τρόφιμα θα διατεθούν  σε οικογένειες που έχουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.
 
Αγωνιζόμαστε για το Μέλλον, παρεμβαίνουμε στο Παρόν

“ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”
ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου