Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχημένη ή Ημερίδα Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών «Νάουσα»



Το Σάββατο 1/2/2014 διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας μία ακόμη Έκτακτη Ημερίδα Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών “Νάουσα” υπό την οργάνωση της Κ.Α.Νάουσα και την αιγίδα της ΚΟΕ και της ΠΕΚΚΔΜ.
Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σωματεία που ανήκουν στην ΠΕΚΚΔΜ  (Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κ.Δ. Μακεδονίας) και ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τους 400 γεμίζοντας για άλλη μια φορά τις κερκίδες του κολυμβητηρίου της πόλης μας.

Η Κ.Α. Νάουσα συμμετείχε στους αγώνες με τους Γεωργογιάννη  Νίκο, Νούση Ναυσικά, Μπιτέρνα Παναγιώτη οι οποίοι πρόσθεσαν και άλλα όρια στη συλλογή τους φτάνοντας τα 5, 9 και 10 όρια αγωνισμάτων , αντίστοιχα, για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών και με τους Δρενοβιάδη Κων/νο,  Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Καρατσιώλη Κατερίνα, Πλουμπίδου Ανθή και Κούλα Οδυσσέα οι οποίοι βελτίωσαν τις  ατομικές τους επιδόσεις.
Τώρα οι αθλητές μας ετοιμάζονται για τους τελευταίους αγώνες της χειμερινής περιόδου το Πρωτάθλημα κατηγοριών Βορείου Ελλάδος στην Καβάλα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου