Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

5η Ανθοκομική Έκθεση – Εθελοντικός Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων




Από την Παρασκευή 13 Ιουνίου, με την έναρξη της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης (ώρα 20:30 πλακόστρωτο Δημ. Πάρκου) αρχίζουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις της Εβδομάδας Περιβάλλοντος που διοργανώνει  ο Δήμος Ηρωικής πόλεως Νάουσας.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»
 
 Η «5η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ» διοργανώνεται το διάστημα από 13 έως 22 Ιουνίου 2014, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις (περίπτερα-stand) στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου.
Στην καθιερωμένη έκθεση συμμετέχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανθοκομίας από τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή (λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά, γλάστρες, μέλι, βότανα κ.ά), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα ανθοκομίας, αλλά και να προμηθευτούν φυτά για τη διακόσμηση κατοικιών και κήπων. Ώρες λειτουργίας από 10:00 έως 22:00, είσοδος ελεύθερη για όλους τους πολίτες.
Επίσης κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης στο χώρο του πλακόστρωτου στο δημοτικό πάρκο, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:
Παρασκευή 20 Ιουνίου, ώρα 21:00: Μουσική βραδιά με ελληνική μουσική, με τους Χρήστο Λένο, Μάκη Σιταρίδη και Πέτρο Μπόλα στο Πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου.
Παρασκευή 20 Ιουνίου, ώρα 18:00 & Σάββατο 21 Ιουνίου, ώρα 10:00:
“Ψηφιδογραφώντας το περιβάλλον”, κατασκευή τρισδιάστατου ψηφιδωτού από το τμήμα Ψηφιδωτού των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας και τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών Νάουσας στο Δημοτικό Πάρκο.
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 
Την Κυριακή 15 Ιουνίου θα γίνει ο καθιερωμένος συμβολικός καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη), με την εθελοντική συμμετοχή συλλόγων, φορέων, πολιτών, προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου. Στον εθελοντικό καθαρισμό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ.  με συγκέντρωση στο Δημαρχείο, καλούνται να συμμετέχουν οι πολίτες κάθε ηλικίας στηρίζοντας την ετήσια πρωτοβουλία του Δήμου, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους.
 
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου