Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Παρών ο Vaeni σε Oslo – Los Angeles – San Francisco

Στα πλαίσια των προγραμμάτων προώθησης ελληνικών κρασιών της ΚΟΑ, α) μέσω της ΕΝΟΑΒΕ και β) μέσω των παραγωγών της Ζώνης του Ξινόμαυρου, ο ΑΑΟΣ VAENI NAOYΣΑ συμμετείχε στη Νορβηγία με τον Πρόεδρο κ Γιώργο Φουντούλη αλλά και στην Αμερική με τον Δ/ντη κ Γιάννη Πλιάτσικα, οι οποίοι επέστρεψαν με αισιόδοξα μηνύματα.
 
Μετά την παρουσίαση των κρασιών μας στην Ελληνική Πρεσβεία στο Όσλο όπως και την γευσιγνωσία που έλαβε χώρα στο Μονοπώλιο, ερευνήθηκε με τον κ Πρέσβη η ύπαρξη ενδιαφέροντος από τοπικούς εισαγωγείς με βασική προϋπόθεση να βρεθούν τα ελληνικά κρασιά στη Νορβηγία.
 
Το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο φιλοξένησε τα Ξινόμαυρα κρασιά της περιοχής μας τα οποία άφησαν άριστες εντυπώσεις μετά και την εξαιρετική βαθμολόγηση, σε συνάρτηση ποιότητας και τιμής, από το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Wine & Spirits όπου το VAENI έλαβε:
 
93/100 για το Grande
91/100 για το Δαμασκηνό
87/100 για τη Νάουσα
 
Τα 2 εν λόγω προγράμματα επιμελείται με μεγάλη επιτυχία η εταιρεία Novacert. To VAENI συνεχίζει την εξωστρεφή πορεία του συμμετέχοντας αλλά και υλοποιώντας προγράμματα προώθησης της ΚΟΑ σε Τρίτες χώρες αλλά και σε εσωτερικές αγορές ( Ε.Ε. )Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου