Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ Π.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Κατερίνη


Για 3η συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Κατερίνη συνάντηση για την Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Προέδρευσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης και συμμετείχαν Αντιπεριφερειάρχες, υπηρεσιακά στελέχη και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορέων του τουρισμού από την Πιερία. Στη συνάντηση αυτή την Ημαθία εκπροσώπησε ο υπεύθ. Τουρισμού Γιώργος Σαλιάγκας.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ιδιαίτερα της τουριστικής προβολής για το 2011, ώστε να μην χαθεί η χρονιά αυτή λόγω των διοικητικών αλλαγών που υπάρχουν στη χώρα μας.
Στην τοποθέτησή του ο εκπρ. της Π.Ε. Ημαθίας τόνισε την ανάγκη κατάρτισης ενός μεσοπρόθεσμου Προγράμματος προβολής, το οποίο θα σχεδιαστεί από Επιτροπή με τη συνεργασία και τις προτάσεις όλων των φορέων της Π.Κ.Μ., πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Ήδη ο Αντιπ/ρχης κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τις Περιφερειακές Ενότητες (Νομούς) να προτείνουν τους εκπροσώπους τους για τη σύσταση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική και η μεθεπόμενη στην Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου