Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση για τις αποκρατικοποιήσεις ζήτησε ο Θαν. Γικόνογλου μαζί με τρεις άλλους βουλευτές από τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Επιστολή με την οποία ζητά μαζί με τρεις ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι μέλη του ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας) , υπέγραψε ο βουλευτής Ημαθίας Θανάσης Γικόνογλου με αίτημα προς τον Γραμματέα του ΚΤΕ κ. Α. Μακρυπίδη και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ κ. Βασ. Εξαρχο.
Με την επιστολή τους οι τέσσερις βουλευτές ζητούν να έρθει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε ειδική συνεδρίαση του ΚΤΕ για να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές κκ. Ι. Αμοιρίδης, Μιχ. Κατρίνης, Οδ. Κωνσταντικόπουλος και Αθ. Γικόνογλου.
Ο κ. Γικόνογλου διευκρινίζει ότι με την επιστολή αυτή οι τέσσερις βουλευτές ζητούν ενημέρωση για το επικαιροποιημένο σχέδιο και εκτιμά ότι η δήλωση του Πρωθυπουργού να φέρει νομοσχέδιο ώστε η ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται ή να πωλείται, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και δίνει απάντηση στην κινδυνολογία και τον μηδενισμό που κυριάρχησαν με αφορμή τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου