Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Η αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην πλατεία Καρατάσου, οφείλεται στις άστατες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν λίγες ώρες πριν από την έναρξής της.
Διευκρινίζεται ότι στη σύσκεψη, που έγινε τη Δευτέρα 21/2, με πρόταση των Λαογραφικών-Πολιτιστικών, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι η εκδήλωση θα αναβάλλονταν στην περίπτωση που επικρατούσε κακοκαιρία (μέχρι το μεσημέρι).
Η απόφαση αυτή κρίθηκε λογική απ’ όλους τους συντελεστές (Οργανωτική Επιτροπή, Σύλλογοι κ.ά.) αφενός γιατί η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει υπό βροχή, αλλά και γιατί θα έπρεπε να δοθεί χρόνος στους Συλλόγους για τη σωστή προετοιμασία των χορευτικών συγκροτημάτων και τη διαμόρφωση του χώρου της εκδήλωσης, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διασφαλιστεί και να οργανωθεί σωστά λίγες ώρες πριν από την έναρξη, όταν οι προγνώσεις του καιρού έδειχναν βροχή ή χιονόνερο.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για την αναβολή της εναρκτήριας Αποκριάτικης εκδήλωσης την Τσικνοπέμπτης και ζητούμε την κατανόηση όλων

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
«ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2011»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου