Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η πίτα του Ολυμπιακού Νάουσας


Την Παρασκευή 4-2-2011 μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Ολυμπιακού Νάουσας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, στην περιοχή του Κούκου στη Νάουσα. Σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσόρισε τους αθλητές, προπονητές, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.Στην ομιλία του ο πρόεδρος κ. Δάιος Αστέριος τόνισε την προσπάθεια της Διοίκησης στον τομέα της οργάνωσης του Συλλόγου και την δημιουργία τμημάτων υποδομών.
Η παιδική ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ημαθίας. Τα παιδιά αυτής ομάδας θα προωθηθούν και θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα του Συλλόγου.
Το καλοκαίρι πρωταρχικός στόχος τέθηκε η δημιουργία μίας ομάδας που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και μέσα από τη δημιουργία καλού και οικογενειακού κλίματος, να αγωνίζεται ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα, να υπάρχει το εμείς και όχι το εγώ. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκετε μέσα στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 κατηγορία. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας στην οποία τυχεροί ήταν οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου ενώ το φλουρί από την πλευρά των ποδοσφαιριστών έπεσε στον Χρήστο Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου