Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Τάσος Καραμπατζός στο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας






Αυτοδυναμία της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα οδηγήσει στη θέση του προέδρου τον δήμαρχο Συκεών-Νεάπολης  Σίμο Δανιηλίδη, έβγαλαν οι κάλπες των εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.
Από τους Ημαθιώτες, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας εκλέχθηκε και θα συμμετάσχει ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός.
Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη «Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας» (Α.Κ.Κ.Μ.), με επικεφαλής τον κ. Δανιηλίδη, η οποία υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, επικράτησε στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. Σε σύνολο 200 ψηφισάντων, η παράταξη πήρε 104 ψήφους και εξασφάλισε 13 από τις 25 έδρες του σώματος.
Δεύτερη, με 87 ψήφους και 11 έδρες, ήρθε η παράταξη «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» (Α.Δ.Α.Κ.), με επικεφαλής τον κ. Κυρίζογλου, η οποία υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.
Η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΛΑΣ), με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Κωνσταντινίδη, η οποία υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ, πήρε 8 ψήφους και κέρδισε 1 έδρα. Μία ψήφο πήρε ο ανεξάρτητος υποψήφιος κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου