Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων


danilidis_2
O δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, επικεφαλής της παράταξης “Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας”, Σίμος Δανιηλίδης είναι ο πρώτος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας μετά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, που έγινε χθες (Δευτέρα) το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος και γραμματέας ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Παπαγιάννης. Οι παραπάνω, μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς Δημήτρη Τερζίδη και το δήμαρχο Καλαμαριάς Μπακογλίδη, οι οποίοι επίσης εκλέχτηκαν χθες, συγκροτούν πλέον την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ.-Κ.Μ.
Εξάλλου, χθες το πρωί συγκροτήθηκε σε Σώμα και το Εποπτικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.-Κ.Μ. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Λάζαρος Ζαχαριάδης. Μέλη του οργάνου είναι ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκούδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης και Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου