Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλληψη για παράνομο στοίχημα στην Βέροια


pame-stoixima
Ένα από τα πιο πρωτότυπα συστήματα παράνομου στοιχηματισμού στήθηκε στη Βέροια και την Παρασκευή καταγράφηκε τέλος στην δράση του. Συγκεκριμένα, σε πιτσαρία επί της οδού Καρατάσου μαζί με τις πίτσες διανέμονταν στους πελάτες και δελτία παράνομου στοιχηματισμού με την δυνατότητα επιλογής τεσσάρων ξένων εταιριών, όπου στο πατάρι του καταστήματος λειτουργούσε ένα πλήρες παράνομο πρακτορείο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να παίξουν τα παιχνίδια της αρεσκείας τους. Μαζί με τα ευρήματα (χρήματα, επιταγές κλπ), ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βεροίας.
Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία ανέφερε: "Συνελήφθη χθες (09-09-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ρύθμισης θεμάτων ΟΠΑΠ.
Ειδικότερα, στη Βέροια, έπειτα από διακριτική επιτήρηση και αιφνιδιαστική έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη να οργανώνει και να διεξάγει παράνομο στοίχημα σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων για λογαριασμό του ιδίου αλλά και τρίτων.
Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχε εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας φορητός Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ με ημερομηνίες από 09-09-2011 ως 12-09-2011 και (6) προπληρωμένες κάρτες για χρήση στο διαδίκτυο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου