Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Νέα του ΦΑΣ Νάουσα






Με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, δίνει  εκτός έδρας η Νάουσα τον τελευταίο της φιλικό αγώνα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, που ξεκινάει για την ομάδα μας, μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, την Κυριακή 13η Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.30 το απόγευμα.
«Πάμε γήπεδο, πάμε Νάουσα»! Κάλεσμα του ΦΑΣ  Νάουσα στους φιλάθλους της ομάδας

«Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
Η Νάουσα ξεκινάει και αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα στη Δ΄ Εθνική, έχοντας  ξεκάθαρους στόχους. Να αγωνιστεί δυναμικά, θεαματικά και καθαρά , τιμώντας την πολύχρονη και λαμπρή ιστορία του συλλόγου μας. Η διοίκηση, ο προπονητής και τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας, σας θέλουν κοντά τους, σε αυτό το δύσκολο δρόμο.  Αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Σε  αυτή την προσπάθεια καλούμε στο πλευρό μας όλους τους φιλάθλους της περιοχής  μας. Την ενίσχυσή σας την αξίζουμε και σας υποσχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ότι θα την ανταποδώσουμε, χαρίζοντας όμορφες στιγμές και συγκινήσεις, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και πάντα μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου Πάμε γήπεδο, Πάμε Νάουσα!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!».

Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση καρτών διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα

 Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση καρτών διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τις προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου, στο ΔΑΚ της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου