Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Όχι στο λαϊκισμό του δικομματισμού»






Δριμεία κριτική άσκησε τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Χανίων και πολιτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας, στο καφενείο «Ερατεινό» στη Βέροια. Η επίσκεψη του στην Ημαθία πραγματοποιήθηκε όπως είπε στα πλαίσια της οργανωτικής προσπάθειας της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Είχε επαφής με στελέχη του κόμματος στο νομό, με σκοπό την ετοιμότητα στις επερχόμενες εκλογές. «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης άσκησε δριμεία κριτική τόσο στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου για τους χειρισμούς του, όσο και στον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ., τον οποίο μαζί με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη χαρακτήρισε «κωλοτούμπες».
Ο κ. Μαρκογιαννάκης, έκανε λόγο για ολέθρια λάθη στη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για άκρατο λαϊκισμό του τύπου «λεφτά υπάρχουν», μίλησε για τραγικά λάθη της κυβέρνηση Παπανδρέου η οποία όπως είπε φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα, προχώρησε το κόμμα στην οργάνωση και επεξεργασία των θέσεών του, οι οποίες τώρα δικαιώνονται και γίνονται αποδεκτές από την κοινωνία. «Δεν ακολουθούμε τις τακτικές του παρελθόντος, είμαστε απέναντι στο λαϊκισμό, λέμε μόνο την αλήθεια στον κόσμο. Εδώ που φθάσαμε, έχουν μεγάλη ευθύνη εκείνοι που έκαναν ευαγγέλιο της πολιτικής τους δράσης το λαϊκισμό», είπε χαρακτηριστικά.
.naousanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου