Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Άγνωστες" επιλογές στην διατροφή μας

Την Δευτέρα 28/11/11 και ώρα 17:15, στην εκπομπή "Πέντε και" της ΕΤ3 με την Ελσα Ποιμενίδου, θα συζητήσουμε για τις "άγνωστες" επιλογές που έχουμε στην διατροφή μας, όταν για διάφορους λόγους υπάρχουν περιορισμοί σε κάποια τρόφιμα.
Μάθετε με τι μπορείτε να αντικαταστήσετε το κοινό αλάτι, την ζάχαρη, το ψωμί, το ρύζι, το γάλα, τα κοινά ζυμαρικά κλπ.
Η εκπομπή μεταδείδεται και σε επανάληψη στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.


Ο Βιο-μπαξές άρχισε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του
2009. Είναι ένα ολοκληρωμένο κατάστημα βιολογικών και παραδοσιακών προιόντων. Ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα πάντα όσον αφορά την διατροφή του, την προσωπική περιποίηση, την καθαριότητα του σπιτιού, την ενημέρωση , καθώς και αιθέρια έλαια καi αρωματικά, μακιγιάζ, βιβλία, οικολογικά είδη δώρων, αρωματοδοχεία και φέγκ-σούι.
Το κατάστημά μας συνεργάζεται με διατροφολόγο, παιδίατρο,  γυναικολόγο καθώς και με αισθητικό. Μια φορά το μήνα, σε συνεργασία με την αισθητικό, διοργανώνουμε παρουσιάσεις περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ – δωρεάν. Επίσης, μαζί με την διατροφολόγο συμμετέχουμε σε σε ενημερωτικές ομιλίες  διαφόρων αθλητικών συλλόγων σχετικά με την υγιεινή διατροφή,  την σημασία των Βιολογικών προϊόντων στην διατροφή μας και ποια προϊόντα μπορεί να βρει κανείς σ’ ένα τέτοιο κατάστημα. Παράλληλα, στον Βιο-μπαξέ μας  έρχονται σχολεία και περιβαλλοντικές ομάδες  για ενημέρωση και
γνωριμία  με τα βιολογικά προϊόντα. Στόχος μας είναι να γνωρίσει ο κάθε καταναλωτής το βιολογικό προιόν και να καταλάβει τα οφέλη του στην διατροφή και την υγεία του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου