Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ευρεία σύσκεψη για το Νοσοκομείο καλεί ο Δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός - naousanews.gr


Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος
 
Η είδηση πως ο Δήμαρχος Νάουσας θα προκαλέσει κοινή σύσκεψη όλων των φορέων παρουσία και των βουλευτών Ημαθίας για το θέμα της υποβάθμιση του Νοσοκομείου Νάουσας, βγήκε κατά τη διάρκεια της γιορτής «Κουρμπάνι» στο Αρκοχώρι.
Πριν τους χαιρετισμούς των επισήμων ο βουλευτής Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλος
Ο κ. Βεσυρόπουλος δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις κυρίως από τον Βασίλη Γώγο και τον Μανόλη Βαδόλα για το θέμα της ΔΟΥ και του Νοσοκομείου. Ο βουλευτής Ημαθίας υποστήριξε πως το θέμα των Δ.Ο.Υ είχε «τελειώσει» από τον Οκτώβριο, καθώς όπως είπε, παρά τις εμπεριστατωμένες προσπάθειες του προς το Υπουργείο και την κυβέρνηση, η Δ.Ο.Υ. Νάουσα δεν ήταν μέσα σε αυτές που τελικά θα παρέμεναν, αφού δεν ανήκε σε «Ορεινό Δήμο», ούτε ήταν μέσα στις 6 πιο προσοδοφόρες (από αυτές που δεν θα μετακινούνταν). Τόνισε πως δεν ίσχυσε ποτέ το ενδεχόμενο να «παγώσει» το ζήτημα λόγω ενεργειών βουλευτή, ενώ για το θέμα του Νοσοκομείου είπε πως πρέπει από τώρα να γίνουν προσπάθειες για να μην υποβαθμισθεί περαιτέρω.

«Το Νοσοκομείο έχει ήδη αλλάξει όνομα και από Νοσοκομείο Νάουσας  έχει γίνει μαζί με αυτό της Βέροιας, Νοσοκομείο Ημαθίας», είπε ο Βασίλης Γώγος, ενώ  και ο Μανόλης Βαδόλας τόνισε πως η περαιτέρω υποβάθμιση του με μια ενδεχόμενη φυγή της Παθολογικής και Ορθοπεδικής  Κλινικής θα ξεσηκώσει τον λαό της Νάουσας και θα υπάρξουν σοβαρά επεισόδια και μεγάλες αντιδράσεις (Θυμίζουμε πως η συνταξιοδότηση των διευθυντών κ. Ταπλίδη και Τράϊου θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ύπαρξη των δυο κλινικών σε περίπτωση που δεν υπάρξει αντικατάσταση τους).
Γι αυτό το λόγο , όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη (πιθανότατα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου), παρουσία όλων των φορέων και των βουλευτών Ημαθίας, για το θέμα της υποβάθμιση τους Νοσοκομείου στο Δημαρχείο Νάουσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου