Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η κατασκήνωση στην Αγία Τρίάδα Νάουσας


Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 άνοιξε τις πύλες της η Μαθητική Κατασκήνωση του Υπουργείου Παιδείας στην Αγία Τριάδα Νάουσας υποδεχόμενη, σε πρώτη φάση, 120 μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Νάουσας.
 Στην επόμενη κατασκηνωτική περίοδο, που θα αρχίσει στις 13 Ιουλίου, θα φιλοξενηθούν ισάριθμοι μαθητές από τα δημοτικά σχολεία των Δήμων Βέροιας και Αλεξάνδρειας.
Μετά την περυσινή αναστολή λειτουργίας της κατασκήνωσης, που οφειλόταν στη μεγάλη μείωση της χρηματοδότησης και στο δραστικό περιορισμό των προσλήψεων σε βοηθητικό προσωπικό, υπήρξε συστηματική κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων με αποτέλεσμα να χορηγηθεί αυξημένη χρηματοδότηση και η Κατασκήνωση στην Αγία Τριάδα να λειτουργήσει και πάλι κανονικά. Στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί που αποτελούν την Επιτροπή της Κατασκήνωσης, ο Δήμος της Νάουσας, το βοηθητικό προσωπικό και η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η Κατασκήνωση, εργάστηκαν εντατικά και συντονισμένα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν έγκαιρα όλες οι αναγκαίες εργασίες και η Κατασκήνωση στην Αγία Τριάδα να λειτουργήσει και πάλι παρέχοντας όπως πάντα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας και δημιουργικής απασχόλησης σε δεκάδες μαθητές της Ημαθίας. 

Στόχος όλων είναι η ιστορική Κατασκήνωση του Υπουργείου Παιδείας στη Νάουσα να συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά υποστηρίζοντας τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους.     
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου