Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Ο ΦΑΣ Νάουσα θ' αγωνιστεί στην Α1. Το νέο Δ. Σ.


Μετά από μια μακρά περίοδο ζυμώσεων και διαβουλεύσεων το νέο ΔΣ του ιστορικού ΦΑΣ Νάουσα, εχθές  Δευτέρα 5/8, συνήλθε σε σώμα και αποφάσισε την σύνθεση του για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
 Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:
Πρόεδρος : Μπέκας Απόστολος
Α' Αντιπρόεδρος(Οικονομικών): Ζούρκος Δημήτριος
Β' Αντιπορόεδρος(Ποδοσφαίρου): Τράιος Γιάννης
Γενικός Γραμματέας: Κερμανίδης Χρήστος
Ταμίας: Νίκου Διονύσιος
Έφορος Ποδοσφαίρου: Κελεσίδης Κων/νος
Έφορος Υποδομών: Πέιος Γιώργος
Γενικός Αρχηγός: Πασχάλης Χρήστος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μίλης Ευάγγελος
Μέλος: Πετράς Θεόδωρος
Μέλος: Γκέτσος Θωμάς
Αναπληρωματικά μέλη: Μάντζιος Φόρης, Γώγος Αριστείδης, Καλαϊτζής Νίκος, Μελανίδης Λάκης, Χατζηιωαννίδης Θεόφιλος .
 
Η νέα διοίκηση στην συνεδρίασή της, συμφώνησε σε θέματα κυρίαρχα για το μέλλον του συλλόγου.
 
1)      Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής του ΑΦΜ του Ιστορικού Συλλόγου μας.
Ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.
2)      Στόχος της νέας σεζόν είναι η δημιουργία υποδομών(τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε εγκαταστάσεις) οι οποίες θα εγγυώνται το μέλλον του συλλόγου. Θέληση της διοίκησης είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και προπονητών να γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα, σαφώς ανώτερα από το επίπεδο της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται ο σύλλογος. Σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα θα ενισχυθεί με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώνονται από ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι είτε υπάρχουν στο ρόστερ είτε θα αποκτηθούν.
3)      Ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν θα κυμανθεί σε απολύτως ρεαλιστικά πλαίσια, ώστε να είναι εγγυημένη η ομαλή λειτουργία μέχρι το τέλος της σεζόν.
4)      Κατά την διάρκεια της σεζόν θα γίνουν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες ώστε να αποκτήσει ο σύλλογος το δικό του προπονητικό κέντρο. Θεωρούμε ότι το προπονητικό κέντρο αποτελεί βασικό θεμέλιο για την φιλοσοφία, πάνω στην οποία θέλει η διοίκηση να δουλεύει ο σύλλογος.
5)      Θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την δημιουργία παιδικού τμήματος. Για αυτή την σεζόν θα λειτουργήσει μόνο η ομάδα των μεγαλύτερων ηλικιών, δηλαδή μόνο από ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, και η ομάδα θα αγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η λειτουργία της ομάδας θα γίνεται χωρίς την οικονομική συνδρομή των γονέων, και θα επιλεγούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλο το Δήμο Νάουσας.
 
Σήμερα Τρίτη 5/8 στις 6μμ θα γίνει μια πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου