Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

O τελευταίος σταθμός του ταξιδιού στις γειτονιές από τον ARTville!


Ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville ταξίδεψε με τις εκδηλώσεις του στις γειτονιές Πανόραμα, Αλώνια, Αγ. Παρασκευή, Αγ. Τριάδα, κάτω Εργατικές αλλά και στις κοινότητες Κοπανού, Μαρίνας και Στενημάχου.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων «Παιχνίδια και Μουσική στις γειτονιές» έκλεισε χθες, Τετάρτη 13/8 με το γλέντι στις κάτω Εργατικές.
Το μουσικό πρόγραμμα είχε απ’ όλα και ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους όσοι συμμετείχαν εθελοντικά και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν για τη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων:

Τους εθελοντές μας, που είναι εκεί κάθε φορά και με το κέφι τους ζωντανεύουν ό,τι υπάρχει τριγύρω!
Τους μουσικούς Αλέξανδρο Σολάκογλου, Κατερίνα Μυλωνά, Θωμά Πέιο, Κώστα Διαμαντή, Νίκο Βαρούδη, Ευδοξία Τσουκαλά, Βασίλη Αλαΐτση, Νίκο Δραγουμάνο και Νίκο Αλαΐτση που με τη μουσική, τις φωνές και τα απολαυστικά αστεία τους μας προσέφεραν απίστευτες στιγμές!
Την επιχείρηση «Xtreme - Χριστοδούλου Τάσος» για την ηχητική κάλυψη, η βοήθεια και η στήριξη της οποίας είναι για εμάς πολύτιμη.

Το κρεοπωλείο «Βαλάντης» που σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις μας προσέφερε δωρεάν hot-dog σε μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με την επιχείρηση «ALADDIN – LOURIS» (Μυλωνάς-Μπιλιούρης), φιάλες υγραερίου.
Τον DJ Χρήστο Τάνο που ήταν υπεύθυνος για τη μουσική στα παιδικά παιχνίδια σε όλες τις εκδηλώσεις.
Το σύλλογο Mom in Action για τη σύμπραξή του.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ARTville Festival 3!!! 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου στο πάρκο της Νάουσας!
 
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου