Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AKΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ




Ο Α.Ο. Ολυμπιακός Νάουσας, συνεχίζοντας τις προσπάθειες , για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, και πιστεύοντας πως η αρχή γίνεται από τις ακαδημίες, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την μεγαλύτερη σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, την ακαδημία της Arsenal.
Η ενέργεια αυτή, δεν είναι σημαντική μόνο για τη Νάουσα αλλά και για όλη την κεντροδυτική Μακεδονία, αφού τα Arsenal Soccer Schools δίνουν νέες προοπτικές στην εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών, με πρωτοποριακά προγράμματα ασκήσεων, καθώς και στην αναζήτηση νέων ταλέντων, με την παρουσία κάθε μήνα έμπειρων τεχνικών και προπονητών που θα φιλοξενούνται από την ακαδημία.


Οι προπονητές Γιώργος Δασκαλάκης, Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης, ήδη βρίσκονται σε σεμινάριο προπονητών του Arsenal Soccer Schools.
Tις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί συνέντευξη τύπου, από εκπρόσωπο τηςArsenal, με λεπτομέρειες για τη λειτουργία της ακαδημίας, και γενικότερα τη φιλοσοφία της.

Έναρξη εγγραφών και πληροφορίες  
από τη Δευτέρα 1/9/14   κάθε απόγευμα 19:00 – 21:00 στο γραφείο του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ και στο τηλ. 6936231736

Δια χειρός Arsène Wenger
Στην Arsenal Football Club είμαστε περήφανοι που παίζουμε δημιουργικό και ψυχαγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουμε και τις ικανότητές μας. Καταναλώνουμε χρόνο για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να βεβαιώσουμε ότι μπορούν να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Καθοδηγώντας τους παίκτες μέσα από μία εκτεταμένη σειρά προπονητικών προγραμμάτων, έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα πολλούς αθλητές παγκόσμιας κλάσεις και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Τα Arsenal Soccer Schools λειτουργούν από το 1985 στην Αγγλία και έχουν επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στις ίδιες αρχές που διέπουν τις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και έχουν σκοπό να αναπτύξουν τις ικανότητες και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών για να δίνουν πάντα το 100% τους. Οι σχολές ποδοσφαίρου μας υποδέχονται παιδιά όλων των δυνατοτήτων χωρίς να τα ξεχωρίζουν ανάλογα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν. Απλά θέλουμε να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal!

 






 Arsène Wenger


http://arsenalfootball.gr/greek/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου