Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Επέστρεψαν οι αθλητές του ΕΕΕΕΚ Νάουσας από τους 23ους πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics


Την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 επέστρεψαν οι αθλητές του ΕΕΕΕΚ Νάουσας από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν στους 23ους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics Hellas, οι οποίοι αποτέλεσαν τις δοκιμαστικές διοργανώσεις (test events) για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011.
Με το σύνθημα «Είμαι Μέσα» επί τέσσερις μέρες , αθλητές , προπονητές , εθελοντές , φίλαθλοι , γονείς και φίλοι των Special Olympics έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να κάνουν πολλά μέσα σε μια κοινωνία χωρίς ετικέτες και αποκλεισμούς.
Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάουσας απέσπασαν 3 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια. Ειδικότερα :
• Γιάννης Τσίμπρης :1η θέση στο άλμα εις μήκος και 5η θέση στα 100μ. δρόμους
• Αργύρης Τσίμπρης :3η θέση στο άλμα εις μήκος και 4η θέση στα 100μ. δρόμους
• Γιώργος Νάτσιος: 1η θέση στα 100μ. δρόμους και 5η θέση στο άλμα εις μήκος.
• Δέσποινα Ατζαμίδου :1η θέση στο διπλό του BOCCE και 3η θέση στο ομαδικό του ίδιου αθλήματος μαζί με την ομάδα της Κύπρου.
• Κωνσταντίνα Ατζαμίδου 1η θέση στο διπλό του BOCCE και 3η θέση στο ομαδικό του ίδιου αθλήματος μαζί με την ομάδα της Κύπρου.
Τους παραπάνω αθλητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και προπονητές τους: Κανδυλίδου Ιωάννα (BOCCE) και Φραγγοπούλου Σμαρώ (Στίβος) , ενώ στην τελετή έναρξης παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Αντωνία Χαρίση και η εκπαιδευτικός κ. Καρβουνίδου Μάρθα.
Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, συγχαίρουν τους μαθητές για τις άριστες επιδόσεις τους και ευχαριστούν τους αθλητές και τους συνοδούς τους για την τιμή που πρόσφεραν στο Σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου