Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επισκέψεις της Δημάρχου Βέροιας σε Πατρίδα, Αγ. Γεώργιο και Μακροχώρι


Επισκέψεις στα Δημοτικά Καταστήματα Πατρίδας, Αγ. Γεωργίου και Μακροχωρίου πραγματοποίησε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, την Τετάρτη 05-10-2011. Οι επισκέψεις έλαβαν χώρα στο πλαίσιο συντονισμού των δημοτικών υπηρεσιών στις απαιτήσεις του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος.
Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος είχε επαφές με αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του διευρυμένου Δήμου Βέροιας τόσο σε υπηρεσιακό όσο και επιχειρησιακό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι δημοτικοί υπάλληλοι εξέθεσαν τους προβληματισμούς όπως και τις προτάσεις τους για το μεταβατικό στάδιο προσαρμογής που διέρχεται ο δήμος.
Από τη μεριά της, η κα Ουσουλτζόγλου τόνισε πως οι υπηρεσίες πρέπει να λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως ακριβώς συνέβαινε πριν τη διοικητική συνένωση των πέντε δήμων. Με σαφήνεια, δήλωσε: «Είναι κατανοητό από όλους ότι βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ουσιαστικής επανίδρυσης του δήμου. Στην περίοδο που ακολουθεί και μέχρι την τυπική εφαρμογή του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε μέγιστα αντανακλαστικά ώστε να μην αλλάξει το παραμικρό στην καθημερινότητα των πολιτών».
Την Παρασκευή 07-01-2011, η Δήμαρχος Βέροιας θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες των Δημοτικών Ενοτήτων (Δ.Ε.) Βεργίνας και Μακεδονίδος. Σημειώνεται ότι οι επισκέψεις της Δημάρχου στα Δημοτικά Καταστήματα των Δ.Ε. θα συνεχιστούν και τις προσεχείς εβδομάδες, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων. Τέλος, γνωστοποιείται ότι η ετήσια κοπή της πίτας πρόκειται να λάβει χώρα σε κοινή εκδήλωση για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου