Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Άνοιξαν τα 3-5 Πηγάδια






Άνοιξαν τις πύλες τους για το φετινό χειμώνα το Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 Πηγαδιών παραμονές των Χριστουγέννων στη Νάουσα έχοντας ένα μέτρο χιόνι περίπου για τους σκιέρ ενώ τα κανόνια της τεχνητής χιόνωσης είναι πάντα σε ετοιμότητα.
Ενημερώνουμε πως τα τέσσερα από τα έξι lift είναι σε λειτουργία για τις εξής πίστες: Baby lift 1 Σ2 ( Παράδεισος) Κεντρική Σ3 Μέσης (Αριστοτέλης) Αρχαρίων Φίλιππος Αριστοτέλης Παράδεισος. Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τύπου του χιονοδρομικού, η πίστα Φίλιππος από τα 1550μ. και κάτω είναι πατημένη. Πάνω ΠΟΥΔΡΕΣ για τους πιο έμπειρους, ενώ το χιόνι είναι φρέσκο και η θερμοκρασία είναι στους  -5 c.
Το ύψος χιονιού βάσης είναι στα  90 εκ., όπως και το ύψος χιονιού της κορυφής. Υπάρχει ηλιοφάνεια, ενώ ο δρόμος είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες. Καλό όμως είναι να  έχετε μαζί σας αλυσίδες

Πληροφορίες για τα 3-5 Πηγάδια

Το χιονοδρομικό κέντρο "3-5 Πηγάδια" βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον σε υψόμετρο 1430-2005 μ. Απέχει 17χλμ. από την πόλη της Νάουσας και ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος παραμένει πάντοτε ανοικτός κατά την χειμερινή περίοδο.
Στα "3-5 Πηγάδια" λειτουργεί ξενοδοχείο και ξενώνας καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
Προσφορά διαμονής στο Ξενοδοχείο 3-5 Πηγάδια:
Από Κυριακή έως και Πέμπτη τιμή δίκλινου δωματίου με πρωινό ανά διανυκτέρευση 45.00€
Από Κυριακή έως και Πέμπτη τιμή δίκλινου δωματίου με πρωινό και ημιδιατροφή ανά διανυκτέρευση 58.00€.
Για Παρασκευή και Σάββατο , τιμή δίκλινου δωματίου με πρωινό ανά διανυκτέρευση 60.00€.
Η άρτια υποδομή του χιονοδρομικού κέντρου, εκτός από τα χειμερινά σπορ, προσφέρεται ποικίλες δραστηριότητες (ορειβασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αιωροπτερισμό, αλεξίπτωτο πλαγιάς).
Ακόμη έχει καθιερωθεί και ως κέντρο προετοιμασίας πολλών αθλητικών συλλόγων, ομοσπονδιών και εθνικών ομάδων.
Οι χιονοδρομικές πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας, ικανοποιούν τις απαιτήσεις για αθλητική αλλά και τουριστική χιονοδρομία.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου φροντίζει ώστε οι πίστες να είναι πάντα κατάλληλα διαμορφωμένες για να σας προσφέρουν ασφάλεια και μοναδικές συγκινήσεις.
Με το σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το μοναδικό στην Ελλάδα, εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα χιονιού σ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.



 http://naousanews.gr./

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου