Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια από το “ΥΦΑΔΙ”

ifadi_xristoygen
Για μια ακόμη χρονιά, τα παιδιά από το ΥΦΑΔΙ, έφτιαξαν πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία εκθέτουν στην Δημοτική βιβλιοθήκη.
Πολύχρωμα, πρωτότυπα και καλόγουστα στολίδια, στεφάνια, κεριά, φαναράκια, κεραμικά και γούρια. Μοναδικές χριστουγεννιάτικες κάρτες από τους ζωγράφους Θάνο Στόκα, Μαρία Τζιροζίδου και Ελένη Ανδρονικίδου, ημερολόγια και συνθέσεις από φυσικά υλικά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα, όμορφα σακουλάκια με «κόλιντα» για την παραμονή των Χριστουγέννων.
Όλα τα εκθέματα της έκθεσης έγιναν από τα παιδιά, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους Δέσποινας Σιδηροπούλου, Ρένας Μπαμπάτση και τη μεγάλη βοήθεια των εθελοντών παιδαγωγών Μιχάλη Χαντζή, Σοφίας Στάμκου, Αγγελίνας Βασιλείου, Δανάης Ζιώτα, Τάνιας Κίκα και Αντιγόνης Μπαλτατζίδου, οι οποίοι, σε καθημερινή βάση, διδάσκουν στα παιδιά αγγλικά, ελληνικά, μαθηματικά, μουσική και ασκήσεις φυσιοθεραπείας.
Ο εθελοντισμός στο ΥΦΑΔΙ είναι καθημερινή πράξη και αποδεικνύει περίτρανα ότι στη μικρή μας κοινωνία υπάρχουν άτομα με μεγάλη ευαισθησία και διάθεση προσφοράς προς τα ενήλικα άτομα με νοητικές αναπηρίες τα οποία η πολιτεία αγνοεί.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων 09:30 π.μ έως 2:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ με 9:00 μ.μ. Αξίζει πράγματι να την επισκεφτείτε και να χαρείτε τα έργα των παιδιών, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο, η λειτουργία του οποίου στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας συμπαράσταση και αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου