Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ένωση Αποστόλου Παύλου – ΦΑΣ Νάουσα 1-4



Σε φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακροχωρίου ο ΦΑΣ Νάουσα κέρδισε με 1-4 την αξιόμαχη και ενισχυμένη Ένωση Απ .Παύλου. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου  ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού, και για δεύτερο παιχνίδι εντυπωσίασε με τις ενέργειές της.


Στο πρώτο ημίχρονο ο ΦΑΣ ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο τερματοφύλακα, τους Μπουλκουρίδη, Πέικο, Καραμεταξά, Περηφανόπουλο στην άμυνα ,τον Πασχάλη στα αριστερά, τον Τασιώνα δεξιά, τον Πασχάλη Αργυρίου και Γρηγόρη Αργυρίου στο κέντρο και επιθετικό δίδυμο τους Πιπινίκα και Γασπαράτο.
 Στο 23’ το Μακροχώρι προηγήθηκε με σούτ ,το οποίο κόντραρε σε αμυντικό του ΦΑΣ και άλλαξε πορεία.
Στο 28’ Ο ΦΑΣ κέρδισε πέναλτι με τον Πασχάλη, στο οποίο αστόχησε ο Γασπαράτος αλλά στην συνέχεια της φάσης σκόραρε ο Πιπινίκας από σέντρα του Πέικου.
Στο 30’ ο Πασχάλης από αριστερά έκανε εκπληκτική ενέργεια και σέντρα και ο Πιπινίκας με δυνατή κεφαλιά έφερε το σκόρ στο 1-2.
Στο ημίχρονο πέρασαν στην θέση του Πιπινίκα και του Τασιώνα, ο Καραλιόπουλος και Κων/νίδης.
Μέχρι το 70’ ο ΦΑΣ συνέχισε να είναι καλύτερος και έχασε 2 ευκαιρίες σε τετ α τετ με τον Γασπαράτο.
Στο 70’ και οι 2 ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές. Για τον ΦΑΣ μπήκαν οι Μπουμπουλέντρας, Κελεσίδης, Ιωαννίδης, Κοσμάς, Σαμαράς, Χατζηγεωργίου, Θεοδωρόπουλος, Παπαδής και Μουρίκης, ενώ παρέμειναν στην ενδεκάδα οι Καραλιόπουλος και Κων/νίδης.
Στο 75’ ο Παπαδής έκανε προσωπική ενέργεια πέρασε 3 αντιπάλους και τον τερματοφύλακα, και σκόραρε.
Στο 80’ ο Μουρίκης έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, με φανταστικό σούτ, 5 μέτρα έξω από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου