Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Καισαρίδης συμμετείχε σε διεθνές σεμινάριο Ζίου-Ζίτσου στη Μαύρη Θάλασσα


 Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο παραθεριστικό θέρετρο  Primorsko της Βουλγαρίας  , στην Μαύρη Θάλασσα, το διεθνές Βαλκανικό Ju Jitsu Summer Camp. To Camp διοργάνωσε η Βαλκανική Ομοσπονδία Ju Jitsu  σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία ( J.J.I.F.) και η διάρκεια του ήταν από 25 ως και 31 Αυγούστου.    Στο Summer Camp συμμετείχαν προπονητές , διαιτητές και
αθλητές απο την Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ισπανία, Αλγερία και Ελλάδα.   Παρόντες ήταν οι : Elsevio Sanches (εκπαιδευτής της Βασιλικής Αστυνομικής Ακαδημίας της Μανδρίτης και 1ος σε βαθμό σε θέματα Αστυνομικής Αυτοάμυνας), Τony Petrov (εκπαιδευτής της Αστυνομικής ακαδημίας Σόφιας . Υψηλόβαθμος στην  Αστυνομική αυτοάμυνα και master στο Ju Jitsu), Nobuyki Nukina (Πρωταθλητής ΚΑRΑΤΕ στην Ιαπωνία), Τοmo Borisov (αντιπρόεδρος της Ju Jutsu International Federation)  και Θεοδωρόπουλος Παναγίώτης (πρόεδρος της J.J.I.F.).
 Διδάχτηκαν τα συστήματα Police Self Defence  ,Fighting System και Αtemi Waza.  Από την χώρα μας παρακολούθησαν το σεμινάριο τέσσερα  άτομα ένα εκ τον οποίον ήταν και ο Ναουσαίος κ. Γιώργος Καισαρίδης ,προπονητής σου συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας,  καθηγητής αυτοάμυνας της Ελληνικής Αστυνομίας και υπεύθυνος ανάπτυξης του P.S.D στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου. Την Παρασκευή  το πρωί ο κ. Γ.Καισαρίδης  προπόνησε τους συμμετέχοντες και δίδαξε Police Self Defence .  Το Camp έκλεισε με το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτι και όλους να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου