Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ήττα του Ζαφειράκη ελέω διαιτησίας στο Αιγίνιο



Την ήττα γνώρισε ο Ζαφειράκης στο Αιγίνιο από την τοπική ομάδα με σκορ 81-73.Μια ήττα που προέρχεται από την απίστευτη διαιτησία του δεύτερου διαιτητή από την Κατερίνη, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε ώστε η τοπική ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

 Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζαφειράκης πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε με 35-53. Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως φάνηκε η διάθεση του δευτέρου διαιτητή να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με συνεχείς διαμαρτυρίες και απίστευτα σκληρή άμυνα προσπαθούσαν να χαλάσουν το παιχνίδι και από την άλλη τα στοχευόμενα σφυρίγματα εις βάρος του Ζαφειράκη ( αποβολή με ανύπαρκτο φάουλ και τεχνική ποινή στον Σκουλαριώτη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στους Ιωσηφίδη , Ζιάννη και Χατζηχαρίση ) έφεραν την ανατροπή στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση ( με νίκη θα ήταν στην πρώτη ) ,  έδωσε η εμφάνιση στο πρώτο κυρίως ημίχρονο όμως, στους παίκτες, τους προπονητές και στους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν στο Αιγίνιο την πεποίθηση ότι η ομάδα με την σκληρή δουλειά που κάνει , θα φέρει τα αποτελέσματα που όλη θέλουμε.
Το επόμενο Σάββατο ο Ζαφειράκης παίζει εντός έδρας με τον Βατανιακό Κατερίνης σε ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου, για να δώσουμε σε κάποιους να καταλάβουν ότι ο μπασκετικός κόσμος της Νάουσας θέλει να βλέπει όμορφο χωρίς άλλες σκοπιμότητες.
 
Η σύνθεση: ( ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) ΜΥΛΩΝΑΣ , ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 17 (2) , ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ , ΖΙΑΝΝΗΣ 8 (2) , ΤΣΑΚΙΡΗΣ 21 (1) , ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ 13 , ΓΚΑΝΑΣ 5 (1) , ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ 2 , ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 2 , ΣΠΟΡΕΛΑΣ , ΜΙΛΗΣ , ΚΑΠΝΑΣ 5 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου