Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερα μετάλλια σε ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα TAEK WON DO στη Σόφια



Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή 870 αθλητών από 5 χώρες διεξήχθη στις 8-9 Δεκεμβρίου το Ετήσιο Εθνικό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στην Αθλητική Σάλα Universiada στη Σόφια της Βουλγαρίας.
 Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά και περιλάμβανε μεταξύ άλλων Ανοιχτό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. με διοργανωτές την Βουλγαρική Ομοσπονδία TAEKWON-DO και την Αθλητική Ομοσπονδία της Αστυνομίας της Βουλγαρίας.    

Την Ελληνική αποστολή συνόδευσαν στο εξωτερικό ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN και ο Εκπαιδευτής του Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 3 DAN. Για πρώτη φορά σε Ελληνική αποστολή συμμετείχαν και δύο αθλητές του Συλλόγου της Νάουσας κατακτώντας συνολικά τέσσερα μετάλλια. Χρυσό για τον Πλουμπίδη Βασίλειο στην Μάχη -71 Kgr όπου κέρδισε ακόμη και αντιπάλους κατόχους μαύρης ζώνης και ασημένιο στο αγώνισμα της Σκιαμαχίας. Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Δήμου Σταύρο, ένα στην Σκιαμαχία και ένα στις Δοκιμές Δύναμης Εδάφους, στην πρώτη του συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα παιδιά είχαν αποσπάσει μετάλλια και πέρυσι το Απρίλιο σε Διεθνές τουρνουά στην Σλοβενία, στην πρώτη εμφάνιση του Συλλόγου στο εξωτερικό.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για την σπουδαία εμφάνισή τους σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση και συνεχίζει την σκληρή και μεθοδική δουλειά προετοιμάζοντας μια ομάδα αθλητών με στόχο τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί από 1 -3 Μαρτίου 2013 στην Βουλγαρία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου